Les Guilles junts pels camins marxa nordica page-0001-min      

                                         Les Guilles junts pels camins marxa nordica page-0002

 

.......................................................................................................................................................................................

 

  FEEC-Excursionisme-COVID19-v3 page-0001

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BENVOLGUTS SOCIS /ES

Estem davant una situació absolutament excepcional i, per tant, demanem sentit de la responsabilitat al conjunt de socis /es de LES GUILLES. Tenim molt clar que la prevenció individual és el primer pas per preservar la salut comunitària.

Volem agrair l’actitud exemplar de totes Les Guilles, i gràcies per quedar-vos a casa i no posar en risc la salut dels nostres veïns més vulnerables. Amb una actitud responsable i exemplar, i seguint les indicacions de confinament domiciliari que ens arriben des del Govern, aconseguirem fer front al coronavirus.

Apel•lem a la tranquil•litat i aprofitem per agrair molt especialment la vostra comprensió, i el vostre confinament a casa.

Així mateix, seguirem l’evolució de la situació i les indicacions que les autoritats sanitàries emetin en cada moment, i prendrem les decisions mes adients en cada moment sobre les sortides programades en el nostre calendari activitats d’ enguany, seguiu si us plau amb atenció els nostres canals oficials de comunicació.

Aquests dies de confinament a casa, Les Guilles us recomana fer entre 30 i 60 minuts d’activitat física diària; evitar estar més de 2 hores assegut/da de forma continuada; fixar-se una rutina diària; començar l’activitat de forma progressiva, pas a pas i sumant minuts; vestir-se amb roba i calçat còmodes, i hidratar-se bé durant i després de l'exercici.

La vida esta plena de somnis per complir i de molts racons de muntanya per descobrir !!!

I no ho dubteu, farem possible els somnis, descobrint nous indrets i muntanyes que ens faran gaudir del seu paisatge....

Ens retrobarem aviat tots el amants de l’ excursionisme, del muntanyisme, els escaladors, els corredors de curses de muntanya, en definitiva tots els amants de la natura i tots plegats tornarem a gaudir de la màgia de la muntanya que ens uneix.!!!

 

Ara malauradament us hem de comunicar que queden suspeses les sortides programades al mes d' ABRIL

• 19 abril . : Caminada d’ intercanvi com a convidats amb C.E. Anoia a Masquefa.
• 26 abril.: Sortida grup escalada. “Sot del Bac” Figaró

 

Salut !!!!

TAGAMANENT //  FIGARÓ   1 Abril 2020
LES GUILLES, JUNTS PELS CAMINS

 

 

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

calendari  guilles 2020 horitzontal